zondag 29 mei - biatlon-orientatielopen Sint-Truiden

Zondag 29 mei, organiseert de vereniging BORASCA het Belgisch kampioenschap oriëntatielopen, sprint, in de Limburgse stad Sint-Truiden.

Na het eigenlijk Belgisch kampioenschap oriëntatielopen, zullen nog een aantal randactiviteiten worden georganiseerd en dit zowel voor ervaren oriëntatielopers als mensen die kennis willen maken met het oriëntatielopen.
 
Voor de oriëntatielopers in het bijzonder, maar ook open voor andere mensen, wordt er een demonstratiewedstrijd biatlon-oriëntatielopen georganiseerd. Hiervoor zullen een 6-tal banen geïnstalleerd worden gebruik makend van elektronische karabijnen. Deze karabijnen maken gebruik van een optisch systeem zoals ook gebruikt wordt voor de winterbiatlon tijdens de Paralympische spelen. En dit voor sporters met een visuele beperking. Op dat ogenblik wordt gebruik gemaakt van akoestische feedback via een koptelefoon. Er zal, in geval van interesse, ook één van dergelijke karabijn voor sporters met een visuele beperking ter beschikking zijn.
 
Mensen niet vertrouwd met het oriëntatielopen en die niet willen verloren lopen in de stad Sint-Truiden, kunnen zich eventueel wagen aan een gewone biatlon.
 
Daarnaast organiseert BORASCA ook nog initiaties in oriëntatielopen en geocaching.
 
Plaats van gebeuren :
Veehallen, Speelhoflaan, Sint Truiden
Bewegwijzering vanaf de lichten N80 - N722 Hasseltsesteenweg
 
Dit van 10h00 – 14h00.
 
De elektronische biatlon stand.
 
 
De karabijn voor sporters met een visuele beperking.
 
 

Nieuw in het aanbod: Ammo-Up. Of hoe houden we de schietstand proper


lees meer >

zondag 29 mei - biatlon-orientatielopen Sint-Truiden


lees meer >

IWA 2011, Nürnberg


lees meer >

Beste wensen voor 2011 !!!


lees meer >

nieuwe producten

Morphing Creativity heeft nieuwe producten ...


lees meer >

site by tales.be