Pelicase radio systeem.

Voor de Kongsberg draadloze elektronische systemen wordt de verbinding tussen de vuurlijn en de doellijn gerealiseerd met een antenne systeem dat in twee Pelicase koffers zit. Hierdoor is dit antenne systeem ook weersbestendig.

Verschillende configuraties zijn mogelijk. Zo kan er voor een demonteerbaar systeem gekozen worden om de antenne die zich bij de doelen bevindt, te laten werken enkel op een batterij. Gezien de doelen zelf een zeer laag verbruik hebben, volstaat dit meestal om een doellijn op een schietbaan gedurende een dag te gebruiken.

De Pelicase koffer op de vuurlijn die ook als stroomvoorziening voor de NMM2 beeldschermen dient, wordt best wel voorzien van een externe stroomvoorziening. Dat kan netspanning zijn of via een generator.

Op bepaalde militaire schietstanden waar verschillende draadloze doelen werden geïnstalleerd verspreid over het militair domein, werden de doelen met hun Pelicase radio antenne uitgebreid met een lokale energievoorziening zoals een zonnepaneel die de batterij tussentijds kan herladen.

elekronisch doel met draadloze verbinding aan overzijde meer

Elektronisch doel met draadloze verbinding aan de overzijde van een toe gevroren en besneeuwd meer.

zonnepaneel dat batterij antenne doel herlaad

Zonnepaneel dat batterij antenne doel herlaad.

Nieuw in het aanbod: Ammo-Up. Of hoe houden we de schietstand proper


lees meer >

zondag 29 mei - biatlon-orientatielopen Sint-Truiden


lees meer >

IWA 2011, Nürnberg


lees meer >

Beste wensen voor 2011 !!!


lees meer >

nieuwe producten

Morphing Creativity heeft nieuwe producten ...


lees meer >

site by tales.be